WWE 2K14 Előzetes - Érzitek már?!

Mike • 2013-10-18 18:04:38 • Rovat: Előzetes


Bár a THQ már a túlvilágról kacsingat felénk, nem kell izgulni a pankráció rajongóinak, mivel a WWE jogok és a Yukes átvándorolt a 2K Games-hez. Az alapok tehát megmaradtak és további segítséget kaptak az NBA sorozatot jegyző Visual Concepts-től is, úgyhogy a minden adva van egy remek kis bunyóhoz.WWE 2K14 Előzetes (HD)A játék alapjai tehát nem változtak, sőt szinte minden játékmódot átmentettek tavalyról, maximum egy kicsit átnevezték és kibővítették őket. Lehetőségünk lesz régi idők nagy sztárjaival leverni egymást, de a mostani menő arcok is feltűnnek a porondon, méghozzá a rajongók legnagyobb örömére.
A körítés is finomodik, az animációk jóval kiforrottabbnak ígérkeznek és ugyan a grafika még mindig nem az igazi, a célnak tökéletesen megfelel. Élvezzétek ki ezt a bájos megjelenítést, mert jövőre már a next-gen korszakban köszönnek vissza ránk CM Punk-ék.


WWE 2K14 (a kép nagyítható)

WWE 2K14 (a kép nagyítható)


A 2K Games nem nagyon akar belenyúlni a sorozatba, ami teljesen érthető, viszont pár olyan változást is belevisz, aminek hála talán olyan emberekhez is eljuthat a pankráció, akiket eddig hidegen hagyott. A tavalyi rész nyomdokain haladva tehát tovább dübörög a cirkusz, remélem érzitek már.


Címkék:  WWE 2K14, 2K Sports, Yukes/Visual Concepts, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>