LEGO Marvel Super Heroes Előzetes - Stan Lee és a többiek

Mike • 2013-10-20 16:26:37 • Rovat: Előzetes


A Traveller's Tale a Star Wars, a Gyűrűk Ura és a DC Comics után most a Marvel képregények világát szemelte ki, amit rögvest be is kockásítottak, a rajongók legnagyobb örömére. A LEGO Marvel Super Heroes-ban minden eddiginél nagyobb pályákon bolyonghatunk, méghozzá több, mint 150 különféle szereplővel.LEGO Marvel Super Heroes Előzetes (HD)A játék sztorija szerint New York-ban landolnak az Ezüstutazó szörfjének darabjai, amiket természetesen a régóta ismert szupergonoszok meg is szeretnének szerezni, csakhogy nem számoltak velünk, illetve a Marvel világából ismert szuperhősökkel.
A bejárható terület hatalmasnak ígérkezik, ráadásul minden házban külön bemehetünk, sőt mindegyik építményben egy teljesen új sztorit ismerhetünk meg. A szereplők száma ezúttal is hatalmas, úgyhogy megéri gyűjtögetni és többször visszamenni egy-egy korábbi helyszínre.


LEGO Marvel Super Heroes (a kép nagyítható)

LEGO Marvel Super Heroes (a kép nagyítható)


A LEGO Marvel Super Heroes a korábban már kikockázott út mentén halad, azaz hatalmas terület, bájos szereplők és 150 játszható karakter. Sajnos úgy fest, hogy az online kooperációs lehetőség ismét kimarad a játékból, de szerintem ennél nagyobb bajunk sose legyen. Meg amúgy is, a világot csak igaz barátokkal menthetjük meg.


Címkék:  LEGO Marvel Super Heroes, Warner Bros. Traveller's Tale, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>