Assassins Creed 4 - Black Flag - Törvényes kalózkodás

Mike • 2013-10-24 16:33:05 • Rovat: Előzetes


Lassan már nem lesz olyan év, hogy ne jelenne meg egy újabb Assassin's Creed, úgyhogy gondolom senkit sem lep meg, hogy 2013-ban sem maradunk assassinok nélkül. A negyedik számozott epizódban azonban magunk mögött hagyjuk Olaszországot és az indiánokat is, mivel ezúttal a tengeren fogunk kalandozni.Assassin's Creed 4 - Black Flag Előzetes (HD)A Black Flag alcím tehát nem véletlen, mivel egy kalóz bőrébe bújhatunk, aki amellett, hogy imádja az italt és a meztelen nőket, még a vitorlabontást sem veti meg. Hatalmas területen garázdálkodhatunk majd, ráadásul a saját kis hajónkat idővel mi magunk fejleszthetjük, így hozva létre a rombolók rombolóját.
A Ubisoft nem fukarkodik a számokkal, mivel 20 órás főszálat ígér az önjelölt matrózoknak, azonban ha minden kis csetreszt össze akarunk szedni, akkor még további 60 órát számolhatunk hozzá az eddig is impozáns adatokhoz. Ha ez is megvolt, akkor se csüggedjünk, mivel kapunk multit is, igaz, a hajózgatás itt kimarad, talán majd a következő részben.


Assassin's Creed 4 - Black Flag (a kép nagyítható)

Assassin's Creed 4 - Black Flag (a kép nagyítható)


Az Assassin's Creed 4 - Black Flag megjelenése egyre csak közeleg, ha pedig még nem rendeltétek elő, vagy nem tudjátok, hogy honnét szerzitek be, akkor kattintsatok az alábbi linkre, ahol további infókat is megtudhattok a játékról, ráadásul még minket is segítetek:


www.playon.hu/assassin

Címkék:  Assassin's Creed 4 - Black Flag, Ubisoft, Ubisoft Montreal, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>