Rage - Az id Software borús jövőképe

BelsoValtozas • 2011-10-27 12:59:00 • Rovat: Előzetes • Platform: PC


Az id nem sietett az elmúlt években: a Doom felélesztése után hosszú ideig csend volt a stúdió körül, mígnem 2007-ben előrukkoltak a Rage-dzsel. A lepusztult Földön játszódó FPS képi világa azonnal lenyűgözött mindenkit, az okosan csurgatott információk alapján azonban elmondható, hogy a csoda a ruha alatt bújik meg.Rage Előzetes (HD)A programról az első pillanattól kezdve mindenkinek a Mad Max jutott eszébe nem is véletlenül: a lepukkant világ és az őrült versenyek a klasszikus filmek hangulatát idézik. A Rage kétségkívül legérdekesebb eleme a gépjárművek megjelenése és az autós akciózás adja, de a két lábon történő durrogtatás is ígéretesnek ígérkezik. A játék menete kötetlenebb lesz, mellékküldetéseket vállalhatunk; de apróbb RPG elemek is színesítik az élményt.
Az egymás elleni küzdelmek kizárólag a volán mögött zajlanak majd, míg cooperatív módban barátainkkal vállvetve lőhetjük át magunkat a direkt erre készített küldetéseken. A játék alatt a fejlesztők legújabb motorja, a Tech 5 dübög, és az előzetes videók alapján nyugodt szívvel elmondható, hogy a látvány eszelős - az id által megálmodott sötét jövő már-már nyomasztóan hitelesnek tűnik.


Rage (a kép nagyítható)

Rage (a kép nagyítható)


Az id utoljára hét évvel ezelőtt rukkolt elő játékkal. Azóta sokat változtak a trendek, de úgy tűnik, a fejlesztők sem csukott szemmel programoztak. A szabad környezet, a kocsikázás lehetősége, valamint a szerepjáték elemek érdekes adaléknak ígérkeznek, a lövöldözés pedig biztosan fantasztikus lesz, elvégre mégiscsak a srácok találták ki a műfajt.

Köszönöm a figyelmet.

Puszi mindenkinek.


Címkék:  Rage, id, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>