Need for Speed: Rivals Előzetes - Kutyaszorítóban

Mike • 2013-11-16 15:05:08 • Rovat: Előzetes


Ahogy már korábban megszokhattuk, idén sem maradunk Need for Speed nélkül, ezúttal azonban a veteránokból összeollózott Ghost Games-t tisztelhetjük a fejlesztői székben. A srácok nem titkolt szándéka, hogy a 2010-es Hot Pursuit nyomán haladjanak tovább a Rivals-szal, megspékelve pár újdonságnak szánt elemmel.Need for Speed: Rivals Előzetes (HD)A fő csapásvonal tehát ezúttal is a haverok elleni versenyek, valamint üldözések lesznek, amit az AllDrive rendszernek hála még folyékonyabban hozhatunk össze. Ennek hála barátaink bármikor becsatlakozhatnak a meneteinkbe, így szinte percről-percre változhat a helyzet.
A next-gen korszakba lépve a srácok semmit sem bíznak a véletlenre, a legújabb Frostbite motorral támogatták meg a cuccost, aminek hála a verdák szebbek, mint valaha. A fejlesztők törésmodellt is ígértek nekünk, de mivel annyi év után sikerült behúzni a Ferrari-t, így kicsit csodálkoznánk, ha lépten-nyomon darabokra törhetnénk a kocsikat.


Need for Speed: Rivals (a kép nagyítható)

Need for Speed: Rivals (a kép nagyítható)


A Ghost Games nem nagyon akar trükközni, hiszen a Need for Speed: Rivals már jól ismert elemekből építkezik, amit pár vásári újdonsággal igyekeznek megspékelni. Reméljük, hogy a srácok tudják mit csinálnak és egy remekbe szabott árkád őrülettel gazdagodunk idén novemberben.


Címkék:  Need for Speed: Rivals, Electronic Arts, Ghost Games, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>