Young Justice: Legacy Előzetes - Kicsi a bors, de erős

Mike • 2013-11-21 18:00:39 • Rovat: Előzetes


A Young Justice: Legacy a mostanság futó sorozaton alapul, amiben ismerős DC hőseink kicsit fiatalabb kiadásban küzdenek a gonosszal és mentik meg a világot. A játék a széria első két évadja között játszódik, ahol egyre-másra érkeznek az ellenségek, hogy aztán feltörölhessük velük a mocskos padlót.Young Justice: Legacy Előzetes (HD)A Young Justice: Legacy egy tipikus Diablo klónnak hat, amiben megannyi harc vár majd kiválasztott hőseinkre, akik idővel természetesen még fejlődni is fognak. Számos arc képviselteti magát mind a jó, mind pedig a rossz oldalon, idővel pedig - a tervezett DLC-knek hála - további szereplők is feltűnhetnek a menüben.
Látvány terén a Little Orbit megpróbálta megragadni a sorozat hangulatát, ami sikerült is, hiszen egész jól fest ez a képregényes, kissé elnagyolt világ. A hangokba se tudunk belekötni, ráadásul pár nagyobb nevű szinkronszínészt is sikerült leszerződtetni a projekthez.


Young Justice: Legacy (a kép nagyítható)

Young Justice: Legacy (a kép nagyítható)


A Young Justice: Legacy a sorozat rajongóinak mindenképp érdekes lehet, az viszont már más kérdés, hogy az év végi játékdömpingben meg tudja-e állni a helyét. Kíváncsian várjuk, hogy mire mennek a megfiatalított szuperhősök a hatalmas next-gen áradatban.


Címkék:  Young Justice: Legacy, Warner Bros., Little Orbit, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>