Gran Turismo 6 Előzetes - Új generáció a PS3-on

Mike • 2013-12-03 20:33:40 • Rovat: Előzetes


Hiába jelent meg a több helyütt is a PS4, a Polyphony Digital csapatát ez nem nagyon zavarja, aminek egyik jele, hogy a készülő Gran Turismo 6 csakis kizárólag PS3-ra fog megjelenni december 6-án. A Mikulás tehát múlt generációs versenyt hoz a csizmákba, de ne aggódjunk, a GT6-nak egyáltalán nem kell szégyenkeznie.Gran Turismo 6 Előzetes (HD)A játék szebb, jobb és élethűbb lesz mint valaha, ráadásul a tartalommal sem lesz gond, amiről a több, mint 1200 járgány és megannyi pálya fog gondoskodni. Sajnos a kocsik listája tartalmaz pár nem prémium modellt is, amik valamelyest rondábbak lesznek, de az aszfaltot ők is tiporják rendesen.
Akinek ez is kevés, az se aggódjon, mivel a srácok idővel megannyi DLC-t terveznek kiadni a játékhoz, amik további pályákat és kocsikat tesznek hozzá az amúgy is impozáns listához. Természetesen a sorozat eszenciája, a multi is visszatér, hogy újra hónapokat, vagy akár éveket raboljon el a drága szabadidőnkből.


Gran Turismo 6 (a kép nagyítható)

Gran Turismo 6 (a kép nagyítható)


Bár a Gran Turismo 6 nem ugrik át PS4-re, a látványra így sem lehet panasz, sőt az előzetes demótesztünk alapján mindenképp megéri majd a pénzét. A Forza tehát idén is felkötheti a gatyáját, mert a Polyphony Digital csapata már a célegyenesbe fordult.


Címkék:  Gran Turismo 6, SonyCE, Polyphony Digital, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>