Killzone: Shadow Fall Előzetes - A next-gen FPS

Mike • 2013-12-11 14:53:42 • Rovat: Előzetes


Bár nálunk még nem jelent meg a PS4, ami késik, az nem múlik, a Sony pedig igyekszik olyan címekkel ellátni a konzolt, hogy a start napján mindenki a vásárlás mellett döntsön. Az egyik legkiemelkedőbb alkotásnak mindenképp a Killzone: Shadow Fall ígérkezik, látvány szempontjából legalábbis biztosan.Killzone: Shadow Fall Előzetes (HD)A történet jóval a harmadik rész után játszódik, mikor is a békés együttélés kezd felbomlani és hősünknek, valamint szűk csapatának kell megakadályozni egy újabb háború kitörését. A Killzone: Shadow Fall egy igazi FPS és bár játékmenetben nem sok újdonságot hoz be a zsánerbe, a megvalósítás több, mint pazar.
A játékban helyet kap még egy multi is, aminek legnagyobb érdekessége, hogy szinte mindent mi magunk állíthatunk be és bár lesznek ismerős játékmódok az előre tárolt felhozatalban, akár egy teljesen újat is kreálhatunk magunknak, ahol aztán megütközhetünk a haverokkal.


Killzone: Shadow Fall (a kép nagyítható)

Killzone: Shadow Fall (a kép nagyítható)


A Killzone: Shadow Fall elképesztően néz ki, nagy kérdés viszont, hogy a díszes csomagolás mellé kerül-e bele pár jó ötlet, ami kiemelheti a tömegből. Reméljük a legjobbakat, addig pedig tessék továbbra is csorgatni a nyálat, hátha beválik.


Címkék:  Killzone: Shadow Fall, SonyCE, Guerrilla Games, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>