Assassins Creed: Revelations - A nesztelen halál újra darál

BelsoValtozas • 2011-11-19 02:23:58 • Rovat: Előzetes


Nemcsak a húszéveseké a világ - akár ez is lehetne a nemsokára megjelenő Assassin’s Creed: Revelations szlogenje. A játékban ugyanis az ötvenes éveit taposó Ezio di Auditore a fiatalokat megszégyenítő erővel harcol a templomosok ellen és korát meghazudtoló ügyességgel ugrál a háztetőkön.Assassin’s Creed: Revelations Előzetes (HD)Az itáliai bérgyilkos története idén befejeződik, a záróakkord pedig igazán ütősnek ígérkezik. Hősünk felett eljárt ugyan az idő, küzdelme azonban csak most ér véget. Az új epizódban arzenálja kibővül, a közelharci fegyverek, valamint a közlekedést is megkönnyítő kampós penge mellett mintegy 300 féle bomba is rendelkezésére áll. A helyszín ezúttal a korábbi városoknál változatosabbnak tűnő Konstantinápoly, melynek épületeit a Brotherhoodhoz hasonlóan akár mi magunk is fejleszthetjük. A játékmenet nem változik, a történet felgöngyölítése közben ezúttal is mellékküldetések sokaságába botlunk – ezúttal a véletlen események kapnak nagyobb hangsúlyt.
A tavaly debütált multiplayer a korábbi ódzkodás ellenére nagy sikert aratott, így természetesen a Revelations-ben is lehetőségünk lesz egymás levadászására. A korábbi módokon finomítottak, de újat is kapunk. A mai trendeknek megfelelően bevezetésre kerül a szintlépős rendszer és a személyre szabhatóság is, de a többjátékos módba különböző közösségi funkciókat is beépítettek.


Assassin’s Creed: Revelations (a kép nagyítható)

Assassin’s Creed: Revelations (a kép nagyítható)


A játékmenetet érintő apróbb változások nem ígérnek forradalmat, de úgy tűnik, hogy mind az egy, mind a többjátékos mód ezúttal lesz a legkiforrottabb. Ezioval számolni kell, ugyanis úgy tűnik, hogy éveinek száma ellenére korántsem nevezhető „csacsi öreg medvének”.

Köszönöm a figyelmet.

Puszi mindenkinek.


Címkék:  Assassin's Creed - Revelations, Ubisoft, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>