Dragon Ball Z: Battle of Z Előzetes - Többen jobb

Mike • 2014-01-11 16:01:47 • Rovat: Előzetes


A Namco Bandai úgy gondolta, hogy kicsit már unalmas a szimpla Goku-s harc, ezért a Dragon Ball Z: Battle of Z-ben nem az egy-, hanem a többjátékos lehetőségek kapták a főszerepet. Egyszerre akár 8-an csépelhetjük egymást, ami elsőre kicsit furcsa lehet a sorozat rajongóinak, de a fejlesztők szerint így tökéletes.Dragon Ball Z: Battle of Z Előzetes (HD)A multis főcsapás mellett szintén újdonságnak számít az óriási karakterek feltűnése, akiknek nem elég pár saller. Bizony alaposan megizzadhatunk ellenük, ezért tanácsos összeverbuválni a haverokat, hogy aztán egy jókora csapattal ugorjunk a szerencsétlen nyakába.
Természetesen a tartalom és a játékmenet maradt a régiben, azaz ezúttal is egy raklapnyi szereplő között mazsolázhatunk, akiket egyébként testre is szabhatunk. Akinek viszont még így is unalmas a felhozatal, az akár kombinálhatja is őket, igaz nem végtelen számban, de így sem panaszkodhatunk majd.


Dragon Ball Z: Battle of Z (a kép nagyítható)

Dragon Ball Z: Battle of Z (a kép nagyítható)


Mint látható, a Dragon Ball Z: Battle of Z alaposan belenyúl a sorozat menetébe és bár a játékmenet szinte teljesen a régi, a multira kihegyezett rendszer számos újdonsággal szolgálhat majd a rajongóknak.


Címkék:  Dragon Ball Z: Battle of Z, Namco Bandai, Artdink, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>