Might and Magic X: Legacy Előzetes - Feltámad a retro

Mike • 2014-01-12 19:26:30 • Rovat: Előzetes


A régi dungeon crawler-ek műfaja egyre inkább feltámad, hiszen a tavalyi és egész korrektül sikerült Legend of Grimrock után a legendás Might & Magic sorozat is feltámad. A Limbic Entertainment óvatosan nyúlt hozzá az emlékekhez és ha hihetünk nekik, akkor minden olyan elemet megtartanak, amit régen imádtunk.Might & Magic X: Legacy Előzetes (HD)Hőseinket természetesen teljes mértékben mi szabjuk testre, kezdve a fajtól, egészen át a kasztokig. Nem kell aggódni, lehetőségből bőven akad majd, így a többszöri végigjátszás szinte alap, de ezt gondolom senkinek sem kell magyaráznom.
Bár a látvány elsőre nem tűnik next-gen-nek, a célnak tökéletesen megfelelhet, ráadásul ha minden jól megy, akkor egy nyitott világgal lesz dolgunk, így bőven elbámészkodhatunk a környéken. Lesznek városok, hegyvidékek és persze dungeon-ok, utóbbiból pedig egy raklapnyit ígérnek nekünk a Limbic-es srácok.


Might & Magic X: Legacy (a kép nagyítható)

Might & Magic X: Legacy (a kép nagyítható)


A Might & Magic X: Legacy igazi, régimódi dungeon crawler, ami nem akar több lenni, mint ami. Ha a Limbic nem ront el semmit, akkor a tavalyi Legend of Grimrock után egy újabb remek játék jelenhet meg a műfajban, méghozzá a rajongók legnagyobb örömére.


Címkék:  Might & Magic X: Legacy, Ubisoft, Limbic Entertainment, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>