Tomb Raider: Definitive Edition Előzetes - Next-gen Lara

Mike • 2014-01-14 18:34:16 • Rovat: Előzetes


Lara Croft idén újra visszatér, viszont nem egy újabb epizóddal, hanem a legutóbbi kalandjával, amit a Crystal Dynamics-es srácok felhúztak a next-gen konzolok szintjére. A Tomb Raider: Definitive Edition végre azt nyújtja, amit korábban a PC-s változat tudott, úgyhogy indulhat is a TressFX!Tomb Raider: Definitive Edition Előzetes (HD)Persze a csinosítgatások mellett mást is kapunk a pénzünkért, hiszen a Square Enix egybecsomagolta az összes DLC-t ééés.. ennyi. Sajnos ez talán a legnagyobb negatívum a Definitive Edition-nel kapcsolatban, bár legalább jól néz ki.
Szebb textúrák, élethűbb animációk és minden egyéb, ami ahhoz kell, hogy a valaha volt legszebb Tomb Raider-t köszönthessük konzolon. A srácok ígérete szerint a multi sem marad a régiben, sokkal stabilabb és gyorsabb lesz, de más újdonságokra ne nagyon várjunk.


Tomb Raider: Definitive Edition (a kép nagyítható)

Tomb Raider: Definitive Edition (a kép nagyítható)


A Tomb Raider: Definitive Edition igazából egy szárnypróbálgatás, ami előrevetíti a következő részt, ami ha minden jól megy, akkor már alapból készülni fog Xbox One-ra és PS4-re is. Addig is pedig vegyük elő ismét Lara-t, mert akárhogy is küzd a kisasszony, az a fránya sziget nem engedi elmenni.


Címkék:  Tomb Raider: Definitive Edition, Square Enix, Crystal Dynamics, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>