Castlevania: Lords of Shadow 2 Előzetes - Drakula 2000

Mike • 2014-02-24 08:50:39 • Rovat: Előzetes


A Castlevania: Lords of Shadow szinte mindenkit meglepett, hiszen a sorozat legutóbbi darabjai finoman szólva sem hozták az elvárt színvonalat, ezúttal azonban kellemesen csalódhattunk. Nem csoda hát, hogy berendelték a folytatást, ami szinte percre pontosan ott folytatódik, ahol az előd abbamaradt.



Castlevania: Lords of Shadow 2 Előzetes (HD)



Hősünk ezúttal már Drakula szerepében tetszeleg és idegesebb mint valaha, a Fény Testvérisége azonban nem fél neki egy igazán kecsegtető ajánlatot tenni: ha elintéz pár dögöt, akkor talán visszakaphatja a rég elveszített szerelmét. Jó üzlet? Kétlem. Megpróbáljuk? Már hogy a fenébe ne!




Bár eszköztárunk kicsit meggyarapodott az elődhöz képest, most sem lesz sokkal bonyolultabb feladatunk: leverni mindenkit és közben megoldani pár rejtvényt, valamint boss harcot. A látvány lehengerlő, a helyszínek változatosak és még tágasak is, úgyhogy aki egy kis felfedezésre vágyik, az is könnyedén elveszhet a félelmetesen lehengerlő miliőben.


Castlevania: Lords of Shadow 2 (a kép nagyítható)

Castlevania: Lords of Shadow 2 (a kép nagyítható)


A Castlevania: Lords of Shadow 2 nem árul zsákbamacskát és pontosan azt kívánja nyújtani, amit elvárunk tőle: vérgőzös akciót és megannyi monsztát. A korábbi demó alapján ez működhet is, de azért reméljük, hogy a kalandunk nem fog véget érni pár óra gyakás után.






Címkék:  Castlevania: Lords of Shadow 2, Konami, MercurySteam, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>