Thief Előzetes - Lopni, megyünk lopni

Mike • 2014-02-24 08:49:28 • Rovat: Előzetes


Idén Garrett újra visszatér, hogy a rég elfeledett sötétség homályából kilépve ismét azt csinálja, amihez nagyon ért: lopjon, lopjon és újra csak lopjon. A legújabb Thief ugyan hű akar lenni az alapokhoz, de azért a fejlesztők változtattak ezt-azt, amik szerintük jót fognak tenni a játéknak.Thief Előzetes (HD)A sztori nem lesz túlbonyolítva, miután visszatérünk a városunkba, borzadva látjuk, hogy igazi gonosz arcok kezébe került az irányítást, amit természetesen mi nem fogunk hagyni, így fel is kerekedünk, hogy a legjobb tudásunk szerint okozzunk nekik annyi gondot, amennyit nem szégyellünk.
Hősünk az évek alatt kicsit akrobatikusabb lett, sőt egy Hitman: Absolution féle Focus móddal is gazdagodott, de szerencsére ez utóbbit nem kötelező használni, akár ki is kapcsolhatjuk. Ugyan korábban tervezték az XP rendszer beépítését is, végül kihagyták és csakis a küldetések alatt összelopkodott cuccok áraiból fejleszthetjük magunkat.


Thief (a kép nagyítható)

Thief (a kép nagyítható)


A Thief megpróbál remekül lavírozni azon a határon, ami elválasztja a régi veteránokat az új belépőktől. Bár nem lesz olyan kemény, mint régen, azért tartogat még pár meglepetést, így nyugodt szívvel várhatjuk Garrett történetének újragondolását.


Címkék:  Thief, Square Enix, Eidos Montreal, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>