South Park: The Stick of Truth Előzetes - Kabbe gyíkok

Mike • 2014-02-24 08:49:13 • Rovat: Előzetes


A South Park: The Stick of Truth fejlesztése nem volt épp zökkenőmentes, amit az is mutat, hogy a játék megjelenését már jó párszor elcsúsztatták, a rajongók legnagyobb bánatára. Most azonban nincs idő szomorkodni, mert márciusban valóban megérkezik, hogy mosolyt és bárgyú vigyort varázsoljon az arcunkra.South Park: The Stick of Truth Előzetes (HD)Trey Parker és Matt Stone végig felügyelte a munkálatokat, ami meg is látszik, hiszen a játék szinte teljesen megegyezik a sorozattal, mind látványban, mind hangban, mind pedig hangulatban. Az alkotópáros elárulta, hogy a céljuk egy sorozatszerű epizód megalkotása volt, ami az előzetesek alapján sikerült is nekik.
Természetesen odamondogatásból, beteg humorból és társadalomkritikából nem lesz hiány, elég ha megemlítjük, hogy az egyik választható kaszt, a zsidó. Reméljük, hogy a megannyi poén mellett a játékmenet is remekül sikerül, amire minden esély megvan, hiszen az Obsidian csapata azért nem ma kezdte meg a szakmát.


South Park: The Stick of Truth (a kép nagyítható)

South Park: The Stick of Truth (a kép nagyítható)


A South Park: The Stick of Truth mindenképp az idei év egyik legjobban várt játéka és bár grafikában egyik másik nagyágyúval sem veheti fel a versenyt, a megannyi poén és az abszurd helyzetek bőven kárpótolni fognak minket ezért. Mi nagyon bízunk ebben, addig pedig megyünk és lefagyasztjuk magunkat, mert ez a tuti.


Címkék:  South Park: The Stick of Truth, Ubisoft, Obsidian, South Park DS, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>