Plants vs. Zombies: Garden Warfare Előzetes

Mike • 2014-02-24 08:48:57 • Rovat: Előzetes


A tavalyi E3-on láthattuk először a Plants vs. Zombies: Garden Warfare-t, ami szinte percek alatt a szívünkbe lopta magát az elmebetegségével. Szerencsére ebből azóta is bőven adagoltak bele, így reményeink szerint egy meglepően kellemes kis játékot kaphatunk PC-re, Xbox-ra és talán PS-re.Plants vs. Zombies: Garden Warfare Előzetes (HD)Az online akciókra kihegyezett TPS elsőre távolinak tűnik a korábban tower defense műfajban mozgó zombiktól és növényektől, az igazat megvallva azonban remekül megoldották a váltást. A humor még mindig fontos faktor a gépezetben, a képességek pedig jól mutatnak a videókban, úgyhogy ezt a bulit semmi sem ronthatja el.
Semmi, kivéve a mikrotranzakciót, mert manapság ez a játékok feketelevese. Az Electronic Arts-ot ismervén nem fog kesztyűs kézzel bánni a fizetős eszközök mennyiségével, mi azonban bízunk benne, hogy ezek kimerülnek majd a több XP, illetve több kosztüm lehetőségeiben.


Plants vs. Zombies: Garden Warfare (a kép nagyítható)

Plants vs. Zombies: Garden Warfare (a kép nagyítható)


Hiába más receptet követ a Plants vs. Zombies: Garden Warfare, a humor még mindig a helyén van és bizony ezúttal is működik. A növények és zombik csatája már a küszöbön, akarom mondani a kertkapuban toporog, úgyhogy borsszórót a kézbe, szotyit a zsebekbe, mert komoly agymunka elé nézünk!


Címkék:  Plants vs. Zombies: Garden Warfare, Electronic Arts, PopCap Games, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>