Titanfall Előzetes - A titánok pusztulása

Mike • 2014-03-06 17:42:52 • Rovat: Előzetes


A Respawn Entertainment nem is tűzhetett volna nagyobb célt maga elé, minthogy játékukkal megszorongassák, sőt akár meg is döntsék a Call of Duty árkád shooter-es egyeduralmát. Kezdetben sokan mosolyogtak, mondván ez lehetetlen, de a Titanfall-t látva egyre többen csendben maradnak és várják a megjelenést.Titanfall Előzetes (HD)A Titanfall egy online akcióra kihegyezett FPS, ahol viszont néha még botokkal is összehozhat a sors. Erre azért volt szükség, hogy kiegyenlített maradjon a csata, ráadásul így azoknak is sikerélményük lehet, akik nem olyan gyakorlottak a multis lövöldék terén.
És hogy miért kell a kiegyenlítettség? A hatalmas titánok miatt, amiket csak a játékos hívhat le bizonyos időközönként és értő kézben igazi szuperfegyverré válhat. Persze a csapatmunka könnyedén legyőzheti, de ha az ellenfél köreiben sok az egyéni arcoskodó vérpistika, akkor könnyedén megfeküdhet az egész osztag.


Titanfall (a kép nagyítható)

Titanfall (a kép nagyítható)


A Titanfall alaposan csavar egyet a mára már unalomig nyomott árkád FPS zsáneren. Igazi multis élményben lehet majd részünk, a titánoknak hála pedig olyan fegyver kerülhet a kezünkbe, amiről mindig is álmodtunk. Érdemes felkészülni, mert márciusban új korszak kezdődik!


Címkék:  Titanfall, Electronic Arts, Respawn Entertainment, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>