Dark Souls 2 Előzetes - Visszatér a kín és a szenvedés

Mike • 2014-03-07 00:33:51 • Rovat: Előzetes


A From Software sosem volt a könnyű játékok híve, a Dark Souls 2-vel pedig még tovább emelték a nehézségi faktort, úgyhogy mindenki kösse fel amije van, mert ez nem lesz sétagalopp. Szebb, nagyobb, tartalmasabb, multisabb és durvább lesz a játék, ráadásul talán a PC-sek sem lesznek elhanyagolva.Dark Souls 2 Előzetes (HD)A történetről még nem sokat tudni, egyelőre annyi biztos, hogy a gonosz ismét feléledt, mi pedig újfent a zombi lét áldásosnak épp nem mondható hatásai ellen küzdünk. Természetesen most sem lesz könnyű dolgunk és bár a multi erősödött, aki offline lendül bele a kalandokba, az a poklot poklát élheti majd át.
A nehézségi szint ugyanis megmaradt, ráadásul új elemekkel bővült ki: halálunkkor most már nemcsak a multiról mondhatunk le, hanem életcsíkunk egy szeletéről is, amit csakis online lét esetén nyerhetünk vissza. Természetesen a szörnyek ismét respawnolnak és a nehezen megszerezett lelkek elvesznek, de hát így fair nemde?


Dark Souls 2 (a kép nagyítható)

Dark Souls 2 (a kép nagyítható)


Ugyan a Dark Souls 2 kicsit enyhült a korábbi részhez képest, én azt tanácsolom, hogy csak azok kezdjenek bele önfeledt mosollyal, akik már az elődöt is imádták, mert a kilátástalanságnak könnyedén sírás lehet a vége. Mi már várjuk a gonosz újabb eljövetelét, reméljük, hogy ezúttal is sikerül legyőznünk mindazt a borzalmat, amit a fejlesztők kitaláltak nekünk. Találkozunk a pokolban!


Címkék:  Dark Souls 2, Bandai Namco, From Software, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>