Metal Gear Solid V: Ground Zeroes Előzetes

Mike • 2014-03-09 17:15:53 • Rovat: Előzetes


Kojima nem aprózza el a dolgokat és rögvest két Metal Gear Solid játékot is tervez asztalra tenni: a Phantom Pain-t és a prológusnak szánt Ground Zeroes-t. Bár utóbbi nem érhet fel a "nagy" kalanddal, azért akad pár trükk a tarsolyában, mint például a szabadabb helyszín és a változékony időjárás.Metal Gear Solid V: Ground Zeroes Előzetes (HD)Így van, a sandbox jelleg ezennel beköltözött a sorozatba, aminek hála egy-egy missziót többféle módon, időben és helyzetben is abszolválhatunk. Lopakodni éjszaka lesz érdemes, de a vihar is a barátunk lehet, a villámlás és a dörgés közepette lőjük le áldozatainkat.
Ez mind szép és jó, de sokak szerint ez csak egy nagyra nőtt és felárazott demó, ami pár óra alatt minden puskaporát ellövi, hogy aztán üres tárral landoljon a fiók mélyén. Reméljük erről nincs szó és az extra küldetések, valamint az újdonság varázsa mindenkit elkápráztat és visszahúz, még a fő sztori végig vitele után is.


Metal Gear Solid V: Ground Zeroes (a kép nagyítható)

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes (a kép nagyítható)


A Metal Gear Solid V: Ground Zeroes nem egy új rész, csak egy amolyan felvezetés, de annak szinte tökéletes, csak az ára ne lenne ennyire a magasban. Reméljük az összegért cserébe tartalmat is kapunk és akkor egy rossz szavunk sem lehet, ellenkező esetben viszont inkább várjuk be a nagy testvért.


Címkék:  Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, Konami, Kojima Productions, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>