Diablo III: Reaper of Souls Előzetes - Haláli kaland

Mike • 2014-03-11 15:44:49 • Rovat: Előzetes


A Diablo III erősen megosztotta a játékosokat, mert bár rengetegen imádták, sokan a második rész tökéletességét keresték benne, sajnos hiába. Az új recept egyszerű, de nagyszerű, ráadásul a Blizzard azóta sem hagyta magára a poklot, sőt a Reaper of Souls-nak hála megannyi újdonság kerül a képbe.Diablo III: Reaper of Souls Előzetes (HD)Itt van mindjárt az új Act, amiben eddig még soha nem látott helyszíneken csatázhatunk olyan dögökkel, amik szintén nem kaptak helyet az alapjátékban. A loot rendszer is finomodik, most már kevesebb tárgy üti majd a markunkat, ami viszont esik, az valószínűleg jobban kell nekünk, mint bárki másnak.
A szintlimit is kitolódik, sőt a Paragon szintek száma is megnövekszik, ennek hála pedig karakterünket, akár a végtelenségig tuningolhatjuk. Ha már karakterek, akkor essék szó a Crusader-ről, ami az előd paladinjának helyét veszi át, kemény páncéllal és auravarázslatokkal övezve.


Diablo III: Reaper of Souls (a kép nagyítható)

Diablo III: Reaper of Souls (a kép nagyítható)


A Diablo III: Reaper of Souls alaposan megkavarja az alapjátékot, úgyhogy akik imádták Diablo harmadik eljövetelét, azok bátran vágjanak bele az új kalandokba. Mi is így fogunk tenni és ha a sors úgy hozza, akár még együtt is szembeszállhatunk a gonosszal. Találkozunk a harcmezőkön.


Címkék:  Diablo III: Reaper of Souls, Blizzard, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>