inFAMOUS: Second Son Előzetes - Megy a gőzös

Mike • 2014-03-14 19:23:01 • Rovat: Előzetes


A Sucker Punch korábban már brillírozott PS3-on, ezért nem meglepő, hogy a Sony új masinájára is rátették a kezükét, méghozzá nem is akárhogy. Szerencsére a látvány mellett a srácok tartalom terén sem akarnak szégyent vallani: szebb, jobb és vágatlanabb, ez kérem az inFamous: Second Son.inFAMOUS: Second Son Előzetes (HD)Seattle városát már egy új főhőssel fedezhetjük fel, méghozzá jó pár évvel az előző kalandunkat követően. Hősünk nem épp az a tipikus világot megmentő srác, de egy nap rádöbben, hogy mikre is hivatott, onnantól kezdve pedig megállíthatatlanul rohan a végzete felé.
Ezúttal nem az elektromossággal bűvészkedhetünk, sokkal inkább a gőz, valamint a neon lesz segítségünkre, amiket természetesen több szinten fejleszthetünk is majd. A korábbi részekből ismert jó-gonosz rendszer is megmaradt, azaz mi magunk dönthetjük el, hogy egy adott helyzetben hogyan is cselekszünk: megölünk mindenkit, vagy azért a kis nyuszikat megkíméljük.


inFAMOUS: Second Son (a kép nagyítható)

inFAMOUS: Second Son (a kép nagyítható)


Az inFamous: Second Son valami irgalmatlanul össze van rakva és könnyedén lehet belőle olyan cím, ami konzolvásárlásra sarkallja az egyszeri játékost. A látvány gyönyörű, a tartalommal korábban sem volt gond, a lehetőségek skálája pedig széles, úgyhogy nincs is más hátra, minthogy várjuk szeretettel.


Címkék:  inFamous: Second Son, Sony CE, Sucker Punch, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>