The Amazing Spider-Man 2 Előzetes - Újra fonunk

Mike • 2014-04-17 11:41:47 • Rovat: Előzetes


Pókember idén újra visszatér a mozikba, hogy ismét behálózza az arachnofóbia szerelmeseit, de nem ragad a vásznon, mivel The Amazing Spider-Man 2-ben a képernyőkre is bekúszik. A Beenox csapata ezúttal szebb, jobb, szabadabb és tartalmasabb kalandot ígér, ami még a DC-seket is megmérgezheti.The Amazing Spider-Man 2 Előzetes (HD)A The Amazing Spider-Man annak idején kellemes csalódásként vonult be a köztudatba és bár sok ötletet máshonnan emeltek át a fejlesztők, a kész játék működött, így nem volt gond. A folytatás ennek hála nem sokban tér el az elődtől, ami nem is meglepő: szebb - állítólag -, szabadabb és ezerszer jobb.
Bár a játék a mozifilm címét viseli, senki ne lepődjön meg, ha kicsit más kap a virtuális kalandban, mivel a Beenox csapata kicsit továbbgondolta a dolgokat, ennek hála olyan bossokhoz is lehet szerencsénk, akik amúgy kimaradtak a moziból.


The Amazing Spider-Man 2 (a kép nagyítható)

The Amazing Spider-Man 2 (a kép nagyítható)


A The Amazing Spider-Man 2 igyekszik hozni azt a szintet, amit annak idején az előd és bár kapunk pár újdonságot is - javított fejlődési rendszer, szabadabb város - az alapok változatlanok, így aki szerette Pókember előző kalandját, az most sem fog csalatkozni.


Címkék:  The Amazing Spider-Man 2, Activision, Beenox, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>