The Incredible Adventures of Van Helsing II Előzetes

Mike • 2014-05-07 14:16:46 • Rovat: Előzetes


A NeoCore Games csapata nem ült a babérjain és a The Incredible Adventures of Van Helsing sikerén felbuzdulva rögvest neki is vágtak a folytatás fejlesztésének. A második epizód szebb, jobb, tartalmasabb, de fontos megjegyezni, hogy mindezt úgy csinálja, hogy az ár változatlan maradt.The Incredible Adventures of Van Helsing II Előzetes (HD)A The Incredible Adventures of Van Helsing II-ben ismét Van Helsing fiát alakítjuk, aki Lady Catherina-val kiegészülve indul útnak, hogy levadássza a meglehetősen barátságtalan szörnyszülötteket. Immáron jóval mélyebben fejlődhetünk karaktereinkkel, ráadásul a kasztok sincsenek körülhatárolva, így jóval szerteágazóbb talentfákat is létrehozhatunk.
Új lehetőségként jelennek meg a pet-ek is, amik mellettünk harcolnak, sőt fejlődnek is, de érdemes gyakran istápolni őket, mert az éhes eb, az bizony nem jó társ. Szintén újdonság a rúnák megjelenése, amikkel tovább tuningolhatjuk azt a megannyi loot-ot, ami a harcok során üti a markunkat.


The Incredible Adventures of Van Helsing II (a kép nagyítható)

The Incredible Adventures of Van Helsing II (a kép nagyítható)


A The Incredible Adventures of Van Helsing II tehát mindenből többet, jobbat, tartalmasabbat és szebbet akar kihozni, ami úgy fest, sikerülni is fog neki, ráadásul mindezt csupán 15 dollár fejében kínálja. Hazánk fiai már most előre megérdemlik a vállveregetést, reméljük, hogy előzetes örömünk a megjelenést követően is ki fog tartani.


Címkék:  The Incredible Adventures of Van Helsing II, NeoCore Games, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>