WildStar Előzetes - Reszkess WoW!

Mike • 2014-05-09 09:55:05 • Rovat: Előzetes


A World of Warcraft játékosbázisa csökken, így itt a remek alkalom ahhoz, hogy megdöntsék a már elég régóta tartó egyeduralmát az MMORPG-k műfajában. Bár a Guild Wars 2-nek ez félig-meddig sikerült, az igazi áttörést a WildStar-tól várják és őszintén szólva nem nagyon értjük, hogy miért.WildStar Előzetes (HD)Őszinték leszünk, a WildStar egy jó MMORPG, remekül hozza a szokásos követelményeket, azaz van benne tartalom, egész szépen fest - persze csak akkor, ha tetszik ez a stílus - és még a világ is rendben van, de kicsit félünk, ez pedig leginkább három dolog miatt van így.
Az egyik, hogy rengeteg ismerős elem köszön vissza ránk a WoW-ból, a második, hogy a grindeléssel érdemes lesz megbarátkozni, mivel itt abból kapunk bőven, az utolsó pedig a fizetési metódus, amit akár ingame is megoldhatunk: ez jó, mert "ingyen" van, viszont cserébe még több farmolás vár ránk. Hát igen, valamit valamiért.


WildStar (a kép nagyítható)

WildStar (a kép nagyítható)


A WildStar egy egész korrekt MMORPG-nek ígérkezik, de kérdéses, hogy ennél többet tud-e majd nyújtani azoknak, akik beruháznak rá. Őszintén szólva kicsit féltjük a kicsikét, a mezőny folyamatosan bővül és nehéz benne életben maradni, de szurkolunk neki, hátha sikerül.


Címkék:  Wildstar, NCSoft, Carbine Studios, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>