Watch Dogs Bemutató - A kutyák már mindent látnak

Mike • 2014-05-12 23:32:15 • Rovat: Előzetes


A Ubisoft idén is valami hatalmassal akar előrukkolni és terveik szerint ezt a szerepet a hackerkedéssel trükköző Watch Dogs öltheti magára, amit nem titkoltan a GTA V trónjának ledöntésére készítettek. Vajon sikerül neki a küldetés, vagy a Rockstar időközben meghackeli az uborka szervereit?Watch Dogs Bemutató (HD)A korábbi előzetesünkben már kitárgyaltuk, hogy miért is várjuk a játékot, ezúttal azonban inkább azt nézzük meg, hogy miből is épül fel a Watch Dogs. A hackerkedés központi szerepet kap, de valószínűleg a játékosok nagyobbik része akkor is lövöldözni fog, ha a Ubisoft kényszeríti őket a teló elővételére.
Sajnos a látványban is akadnak furcsaságok, hiszen nem olyan régen került ki az internetre az a videó, ami kapcsán sokan már temetik a szemorgazmust. Kétségtelenül nem néz ki annyira jól, mint a korábbi bemutatókban, de ne felejtsük el, egy játék esetében nem a pixelek száma a legfontosabb, sokkal inkább a játékélmény.


Watch Dogs (a kép nagyítható)

Watch Dogs (a kép nagyítható)


A Watch Dogs mindenképp az idei év egyik legnagyobb durranásának ígérkezik, a hackerkedős multi pedig remek ötlet, mégha kölcsön is. A Ubisoft hatalmas elvárásokkal küldi a boltokba a GTA V győztesnek titulált játékát, csak aztán nehogy csigazabálás legyen a vége. Hát igen, a franciák már csak ilyenek.


Címkék:  Watch Dogs, Ubisoft, Ubisoft Montreal, Bemutató


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>