WildStar BETA Videoteszt - Dől a WoW?

Mike • 2014-05-26 22:14:18 • Rovat: Előzetes


A múltkori WildStar előzetes után alkalmunk nyílt kipróbálni a játék nyílt bétáját is, így most már kicsit bővebben is beszámolhatunk arról az MMO-ról, amit mindenki WoW ölőnek titulál. Szerintünk azért ezt kicsit túlzás kijelenteni, de mindenképp érdemes megjegyezni, hogy a WildStar egyedi és stílusos.WildStar BETA Videoteszt (HD)Sajnos az előzetesben pedzegetett grind küldetések valóban itt vannak, sőt olyan mennyiséget kapunk belőlük, hogy néha öröm csak úgy az NPC üres tekintetét bámulni. Szerencsére azért van még más is, amivel feldobhatjuk a hétköznapokat, például a szakmák, amik megfelelő elfoglaltságot nyújthatnak a farmfest-ek között.
A WildStar grafikája nem fog díjakat nyerni, de ennek hála még egy közepsnél gyengébb gépen is elvonaglik, persze csak akkor, ha befizetünk rá, mivel itt kérem havidíjas a szórakozás. Kicsit furcsa, hogy a TESO mellett idén már ez a második ilyen módszerrel operáló MMO, bár itt akár ingame is megszerezhetjük a szükséges valutát.


WildStar (a kép nagyítható)

WildStar (a kép nagyítható)


Akinek tetszik a meglehetősen színes és kissé japános világ, imád órákat farmolni és szereti a felfedezést, ráadásul még a havidíjtól sem megy ez az étvágya, az nyugodtan ugorjon fejest a WildStar-ba, bár mi azért azt tanácsoljuk, hogy óvatosan, főleg a TESO árnyékában.


Címkék:  Wildstar, NCSoft, Carbine Studios, Beta, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>