PS Vita Bemutató - Mi már kipróbáltuk és megvett kilóra

DeathEvil • 2012-01-21 02:38:02 • Rovat: Hardver • Platform: PSP


Nagyon nagy szerencsében volt részünk, ugyanis egy hónappal az európai megjelenés előtt módunkban állt kipróbálni a Sony legújabb ámultba ejtő kézikonzolját a PlayStation Vitát. Vadít az új képességekkel, mint a mozgásérzékelő, érintőképernyő, hátsó tapipad, két kamera és bizony 3D-nek nyoma sincs.PlayStation Vita Bemutató - Mi már kipróbáltuk és megvett kilóra (HD)A PS Vitát bekapcsolva magával ragadja a felhasználóját a színes egyszerűsége és könnyed használhatósága, melyen még az a tény is sokat erősít, hogy a kezelhetősége pontos és precíz a minőségi érintőképernyőjének köszönhetően. A rengeteg új kiemelt funkció egy teljesen új játékélményt is hoz majd magával, legyen az hardcore vagy alakalmi játékba csomagolva és akkor a multimédiás funkciókat, a szociális szolgáltatásokat még nem is említettük.
Nagy vonalakban úgy néz ki, hogy sikerült a különböző technológiákat egy designos és minőségi készülékbe úgy összegyúrni a Sony-nak, hogy az számos új területen tudja rabul ejteni a látványos játékokon keresztül a felhasználókat. Az erős hardverek kihasználásán túl a játékfejlesztők a kreativitásuk kiélésével az új megoldásokat rabigába hajtva (érintőképernyő, hátsó tapipad, mozgásérzékelő és két kamera) egy újszerű élmény megteremtésében jeleskedhetnek a játékosok nagy örömére. Az erős és ötletes, megjelenéskori játékkínálat pedig ezt kívánja igazolni.


PlayStation Vita Bemutató (a kép nagyítható)

PlayStation Vita Bemutató (a kép nagyítható)


A GameTeVe hamarosan elhozza a géppel kapcsolatos alaposabb tesztet, melyben kitérünk a gép paramétereire és a várható játékfelhozatalra is. De csak úgy mint azt a tesztlehetőséget és ezt a bemutatót is, ezúton is szeretnénk megköszönni a Konzolok szervizének, valamint Utry Lászlónak. Akit pedig meggyőzött a video alapján a Sony vagy csak maga a készüléke, az egy percig se habozzon, rendelje elő.


Címkék:  PlayStation, Vita, Sony


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>