PlayStation 4 Videoteszt - A jövő megérkezett

Mike • 2014-01-09 21:21:43 • Rovat: Hardver


A PlayStation 3 ideje lejárt, hiszen a Sony elhozta nekünk a konzol legújabb darabját, ami sokkal szebb, jobb, halkabb, erősebb és még ledesebb, mint valaha! A PlayStation 4 minden tekintetben remekre vizsgázott, úgyhogy ne is húzzuk tovább az időt, érdekességekre és száraz tényekre fel!PlayStation 4 Videoteszt (HD)Természetesen nemcsak a konzol cserélődött ki, hanem a hozzá tartozó eszközök is, így példának okáért a kontroller sem maradt a régiben. A DualShock 4 sokkal kényelmesebbre sikeredett, a tapipadnak hála pedig további lehetőségek rejlenek a kis vezérlőben és persze a tenyerünkben.
A PS Eye is megújult, viszont fontos tudni, hogyha szeretnétek behúzni a kamerát is, akkor az alapárnál valamivel többet kell kicsengetni a boltban, amit nem neveznénk negatívumnak, a gyengécskére sikeredett start exkluzív címeket viszont annál inkább, mivel a Killzone: Shadow Fall és a Knack kivételével szinte semmink sincs.


PlayStation 4 (a kép nagyítható)

PlayStation 4 (a kép nagyítható)


Hiába gyengécske egyelőre a PlayStation exkluzív játékfelhozatala, a gép remekre vizsgázott nálunk, szinte semmi kivetnivalót nem találtunk rajta. Idővel valószínűleg a Sony is megembereli magát, de addig is DualShock 4-re fel és irány a tenger, vagy a Killzone, vagy valami hasonló.


Címkék:  PlayStation 4, Sony, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>