E3 2012 Hírösszefoglaló - 5. rész

Mike • 2012-06-11 01:57:10 • Rovat: Hírek


Már az 5. E3-as hírösszefoglalót hoztuk el nektek, de van egy olyan érzésem, hogy lesz itt még Budán kutyavásár. Rengeteg érdekesség teszi tiszteletét ez alkalommal is: Assassin's Creed 3 multi, pár új horror game, de végre valahára a legújabb CS-ről is meg tudtunk pár dolgot.



Counter-Strike - Global Offensive / Assassin's Creed 3 / Lucius



A Valve bejelentette a megjelenési dátumát a Counter Strike: Global Offensive-nek, aminek nagyon örülünk, de azért most már lassan a jó öreg Gordon is visszatérhetne. Rengetegen követelik a Half-Life széria folytatását, de a kiadó makacsnak tűnik, ha ők nem akarnak valamit, akkor bizony az nem is lesz.




A hírműsor tartalmából:

Érkezik az újraélesztett Oddworld (0:25)
Miért nem volt kint az E3-on a The Last Guardian (0:56)
Megjelenési dátumot kapott a Counter-Strike - Global Offensive (1:26)
The Dark Eye - Demonicon jövőre (1:56)
Sacrilegium - Túlélő horror a Topware-től (2:29)
Assassin's Creed 3 Multiplayer (2:55)
Sony PlayStation Vita leárazás! Vagy mégsem? (3:26)
Lucius - Gyermeki öldöklés (3:55)


Igazi horror dömping várható, ami mindenképpen könnyeket csalhat a műfaj szerelmeseinek szemébe. A mostani két jelentkezőből, talán a Lucius emelkedik ki, hiszen nem mindennap adatik meg, hogy egy aranyos gyermeki arc mögé bújva randalírozzunk a "szeretteink" között. Az alapötlet nem új keletű, de igazi telitalálat, várjuk hát szeretettel. Ennyi lett volna az 5. E3-as hírösszefoglaló, de senki ne búsuljon, hamarosan visszatérünk, újult erővel és újabb remek hírekkel. Tartsatok akkor is velünk, sziasztok.






Címkék:  Oddworld, The Last Guardian, Counter-Strike - Global Offensive, The Dark Eye - Demonicon, Sacrilegium, Assassin's Creed 3, Lucius


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>