Feláldozhatók? - GTV NEWS 24. hét - 2. rész

Mike • 2012-06-23 15:08:35 • Rovat: Hírek


Már itt is van a 24. hét hírműsorának második és egyben befejező része, ahol nem kisebb nevek toppannak majd be, mint Bruce Willis, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger és még maga a halhatatlan, legyőzhetetlen és feldolgozhatatlan Chuck Norris is feltűnik. Hát erre merjen valaki nemet mondani.



The Expendables 2 Video Game / Limbo 2 / Overstrike



Persze a fentebb említett bagázzsal még korántsem ért véget a listánk, hiszen mellettük még szó lesz a Limbo esetleges folytatásáról, a Mass Effect 3 befejezéseiről és egy raklapnyi PS Vita játékról, amelyek a közeljövőben igyekeznek majd fellendíteni a kis gép eladásait.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:43)
Sony PlayStation Vita játékok dögivel (3:47)
Peter Molyneux megmondja a frankót (4:16)
The Expendables 2 Video Game (4:46)
Mr. Miyamoto lődözne is Mario mellett (5:16)
Az EA megúszta, nem gázosak a Mass Effect 3 befejezései (5:51)
Érkezőben van a Limbo 2 (6:21)
Overstrike - Insomniac (6:50)
Street Fighter X Tekken iOS-en (7:15)


Úgy látszik a PlayStation-nél kezdik magukat megemberelni, hiszen jobbnál jobb címekkel igyekeznek vásárlókat toborozni a PS Vitához. Hogy sikerül-e nekik, az még a jövő zenéje, hiszen a hatalmas játékdömping csak 2013-ban veszi kezdetét, persze ha nem lesz addig világvége. Reméljük a legjobbakat. Ezzel zárnánk is a 24. hét híreinek összefoglalóját, de hamarosan egy újabb műsorral jelentkezünk. Tartsatok addig is velünk, sziasztok.






Címkék:  Peter Molyneux, The Expendables 2 Video Game, Mass Effect 3, Limbo 2, Overstrike, Street Fighter X Tekken


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>