Saints Row DLC helyett folytatás? - GTV NEWS 25. hét - 2. rész

Mike • 2012-07-02 01:53:28 • Rovat: Hírek


Máris itt a 25. hét hírözönének folytatása, amiben szót ejtünk majd Spielberg bácsi Need for Speed-es terveiről. A versenyszéria pár korábbi darabja már feszegette ezeket a határokat, így nem meglepő, hogy ezúttal valóban a mozivászonra ültetik át a széttuningolt verdákat.



Saints Row / Test Drive Ferrari / Nuclera Union



A THQ állítólagos csődfelé közeledése lehet, hogy csak a múlté? Az új vezetőségnek hála, mintha pislákolna a fény a sötét alagút végén, hiszen számos meglepő, de okos lépéssel igyekeznek kievickélni a nyakig érő slamasztikából. A kezdeti drukk az ő oldalukon áll, már csak az a kérdés, hogy meddig tart ki a lelkesedés.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:23)
Új Saints Row várható a THQ-tól (2:18)
Xbox Live Rewards (2:51)
Valkyria Chronicles Free-to-play (3:17)
Steam for Schools - Valve iskolába megy (3:48)
Test Drive Ferrari megjelenés (4:19)
Film készül a Need for Speedből (4:45)
Nuclera Union - Best Way (5:18)
Next-Gen Xbox pletykák (5:51)


A Microsoft megneszelte, hogy mit szeretne a nép? Már régebben is pletykálták, hogy az eddig szinte funkciótlan achievement pontokat, előbb, vagy utóbb beválthatjuk majd valamire, de konkrét lépések eddig nem történtek az ügyben. Reméljük, hogy hamarosan bevezetésre kerül a módszer és nem hiába oldunk ki mindenféle agyament feladatokat. Ennyi lett volna a 25. hét híreinek összefoglalója, de ne féljetek, hamarosan új hét és új hírműsor. Addig is sziasztok.






Címkék:  Saints Row, Xbox Live Rewards, Valkyria Chronicles, Steam for Schools, Test Drive Ferrari, Need for Speed, Nuclera Union


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>