Castlevania után Contra? - GTV NEWS 27. hét - 1. rész

Mike • 2012-07-10 14:34:44 • Rovat: Hírek


A nagy meleg ellenére is szállítjuk nektek a híreket. Ez alkalommal a 27. hét hírmorzsáit szedegettük össze, amikben szó lesz majd a Castlevania-ról, illetve egy esetleges Contra folytatásról, a Google Chrome-ban futtatható játékok jövőjéről és még a Nintendo Miiverse is betoppan az érdekesség kedvéért.



Castlevania: Lords of Shadow / Google Chrome / Nintendo Miiverse



A MercurySteam szívesen dolgozna a Contra-n. Az 1987-ben útjára indult sorozat számos epizódot megélt már, így kíváncsian várjuk, hogy a fejlesztőcsapat megreformálná-e a bevált, ámbár unalomig ismert receptet. Várjuk ki a végét, addig is kattints a videóra a részletekért.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:35)
Funcom Legos MMO-n dolgozik - Lego Minifigures (2:43)
Castlevania: Lords of Shadow és a DLC-k hibái (3:14)
Google Chrome-ban futó játékok (3:45)
NBA 2K13, érkezik a Dynasty Edition (4:26)
A MercurySteam a Castlevania játékok után a Contra-n dolgozna (5:02)
Nintendo Miiverse ingyenes lesz (5:36)
Csúszik a Ghost Reacon - Future Soldier első DLC-je (6:07)


A Funcom legó próbálkozását reméljük, hogy nagyobb siker övezi, mint a korábban csúfosan elbukott Universe-t, bár én személy szerint egész jól elszórakoztam anno a játékkal. A havidíjas modell elhagyása után csak úgy özönlöttek az önjelölt legóőrültek, de talán ott bukott el igazán, mivel a mikrotranzakciós rendszere valami brutális nagy marhaságra sikeredett. Reméljük a Minifigures jobb lesz és újra belevethetjük magunka a virtuális kockákba ( nem a Minecraftba:)). Ezzel zárnánk is eheti hírösszefoglalónk első részét, de hamarosan érkezik a folytatás, addig is néha mozduljatok ki a szabadba is. Sziasztok.






Címkék:  Lego Minifigures, Castlevania: Lords of Shadow, Google Chrome, NBA 2K13, Contra, Nintendo Miiverse, Ghost Reacon - Future Soldier


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>