Rambo játék készülőben - GTV NEWS 27. hét - 2. rész

Mike • 2012-07-18 13:40:51 • Rovat: Hírek


A 27. hét igazi hírdömpinget produkált, így nem a megszokott 2 adással jelentkezünk, hanem beiktatunk egy harmadikat is. De most térjünk vissza a második összefoglalónkhoz, ahol felbukkan majd egy új konzol, lesz egy kis borzongás és verekedés, de még maga Sylvester is betoppan egy kicsit.



Epic Mickey 3 / Marvel vs Capcom Origins / Rambo - The Video Game



Rambo igazi túlélő, bár az utóbbi időszakban a játékfejlesztők nem halmozták el újabb kihívásokkal. Most azonban fordul a kocka, hiszen a Rambo - The Video Game-ben az első három rész szörnyűségeit élhetjük újra, jobban mondva, játszhatjuk újra. Minden további részlet a videóban..




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:38)
Új konzol érkezhet Ouya néven 99 $-ért (1:50)
Epic Mickey 3 (2:27)
Aliens Colonial Marines - Lesznek a multiban női karakterek (3:00)
Marvel vs Capcom Origins (3:32)
Rambo - The Video Game (4:11)
Nights - Into Darkness - Sega Saturnról (4:51)


Az Aliens Colonial Marines fejlesztői nem sejtettek, hogy micsoda női karaktereket követelő cunamit zúdítanak magukra elhamarkodott hozzászólásukkal. Szerencsére idővel rájöttek, hogy Ripley hadnagy sem volt férfi sőt, így aztán fejet hajtottak a játékosok akaratának, legalábbis multiban. Ennyi lett volna a 27. hét második hírösszefoglalója, de kitartást, hamarosan érkezik a folytatás. Addig is sziasztok.






Címkék:  Ouya, Epic Mickey 3, Aliens Colonial Marines, Marvel vs Capcom Origins, Rambo - The Video Game, Nights - Into Darkness


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>