Borderlands 2 PS Vitán? - GTV NEWS 27. hét - 3. rész

Mike • 2012-07-18 14:14:12 • Rovat: Hírek


Máris elhoztuk nektek a 27. hét hírműsorainak harmadik, egyben befejező részét, amiben ismét rengeteg érdekesség kapott helyet. Ez alkalommal a HD felújítások uralják az infókat, de azért lesz itt még Borderlands 2, Resident Evil 6 és egy The Walking Dead FPS lövölde is.



Borderlands 2 / Resident Evil 6 / The Walking Dead - Video Game



Nagyon sajnálják, de a Gearbox-nak nincs ideje mindenféle PS Vitára, ezért ők bizony kihagynák a rá való fejlesztést. Ennek ellenére tervezik, hogy a Borderlands 2 megjelenik a marokkonzolra, de valamilyen másik cégen keresztül, úgyhogy ők mossák kezeiket. Hát az tuti, hogy a Sony örülne a dolognak, elvégre is elég gyászosak az eladások..




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:37)
Dragon Ball Z Budokai HD Collection (2:07)
Resident Evil 6 - Ada Wond és Sheva Alamar (2:42)
Halo 2 felújítás érkezhet az évfordulóra? (3:17)
The Walking Dead - Video Game - FPS-re váltva (3:52)
Borderlands 2 akár PS Vitara is - Gearbox (4:28)
Human Element - Robotoki (5:03)


Amerre nézünk, lassan már mindenhol HD Collection feliratokat bámulhatunk, hiszen a fejlesztők egyre-másra ontják magukból a régi címek tupírozott verzióit. Persze érthető, hiszen kis pénz, nagy profit és még a játékos is mosolyogva emlékszik vissza a régi szép időkre. Csak meddig lehet ezt húzni? Ezzel a kérdéssel zárnánk is a 27. hetünket, ami hosszú volt ugyan, de legalább nem rövid. Sziasztok.






Címkék:  Dragon Ball Z Budokai HD Collection, Resident Evil 6, Halo 2, The Walking Dead - Video Game, Borderlands 2, Human Element


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>