The Walking Dead FPS infók - GTV NEWS 28. hét - 1. rész

Mike • 2012-07-20 17:09:06 • Rovat: Hírek


Elérkezett hát az újabb hét és mi ismét csokorba szedtük nektek a legfrissebb híreket, tudnivalókat. Lesz nekünk itt egy jó nagy adag lövölde, de ezek mellett szót ejtünk a Windows 8-ról, egy tündi-bündi kisasszonyról és számos játékról is, amelyeket legújabban a mozi képernyőire szánnak.



The Walking Dead Video Game / Star Wars FPS / Mozi, Mozi, Mozi



A játékból mozi elvnek már van pár szomorú fejezete és ezt sokak szerint csak egyetlen egy ember nyakába lehet varrni, aki nem más, mint Uwe Boll. Igaz ami igaz, a filmjeinek többsége valóban kritikán aluli, de talán ezt már a kiadók is felfogták, hiszen újabban jobbnál-jobb embereket csábítanak a munkára. Talán javul a helyzet?




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:27)
Érkezőben van a Windows 8 (2:12)
The Walking Dead Video Game (2:40)
Tomb Raider - Camilla Luddington, mint Lara Croft (3:06)
Pitfall remake érkezik az Activisiontől (3:36)
A Microsoft lecsaphat az Activision-Blizzardra (4:06)
Lehet, hogy egy Star Wars FPS-t is készít a Lucas Arts? (4:35)
Deus Ex, Need for Speed és God of War mozi infók (5:00)


Érkezik az új Windows, ami számos újdonsággal kecsegteti az egyszeri felhasználókat. Az előző, 7-es verzióhoz képest gyökeres változásokon esett át az operációs rendszer, egyelőre azonban csak remélni tudjuk, hogy ez az újító hullám nem lesz káros hatással a kezelhetőségre. Októberben kiderül, addig meg mindenkinek jó Windows 7-et kívánok. Ez lett volna a 28. hét első hírösszefoglalója, de hamarosan érkezik a folytatás, addig is sziasztok.






Címkék:  Windows 8, The Walking Dead Video Game, Tomb Raider, Pitfall, Microsoft, Star Wars FPS, Deus Ex, Need for Speed, God of War


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>