Verseny és amnézia - GTV NEWS 28. hét - 2. rész

Mike • 2012-07-30 16:13:42 • Rovat: Hírek


Kicsit megkésve bár, de törve nem: elhoztuk hát nektek a 28. hét maradék hírmorzsáit, amiben ezúttal is jutott bőven érdekesség. A fő motívum ez alkalommal a versenyjátékok lesznek, de akad még itt egy kis lövölde, sötét borzongás és még egy szuperhős is. Illusztris társaság az tuti.



F1 Race Stars / Forza Horizon / Amnesia - A Machine for Pigs



Az Amnesia: The Dark Descent igazi etalonnak számít a borzongást kereső játékosok körében, így nem meglepő, hogy hatalmas várakozás előzi meg a folytatás megjelenését is. Sajnos ez az idő egyre csak nő, hiszen a készítők igyekeznek minden tekintetben felülmúlni az előző részt, amihez extra heteket/hónapokat kaptak, addig is szomorkodjunk a régi amnéziában.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:30)
F1 Race Stars - Codemasters (2:14)
A Fortnite PC-exkluzív lesz - Epic Games (2:55)
Ultima Forever - Free-to-Play (3:22)
Forza Horizon Gyűjtői kiadás - Microsoft (3:50)
Amnesia - A Machine for Pigs (4:22)
Sonic and All-Stars Racing Transformed (4:55)
David Jaffe már csak a mobil és közösségi játékokban hisz (5:25)
Street Fighter sorozat érkezik (6:03)
Medal of Honor - Warfighter előrendelőknek Battlefield 4 Beta (6:34)
Deadpool - The Video Game - High Moon Studios - Activision (7:05)


A Battlefield 3 még le sem csengett igazán, az EA máris készül a következő nagy dobásra. A Medal of Honor: Warfigher előrendelői már biztos, hogy tolhatják, a nagy valószínűséggel jövőre megjelenő Battlefield 4 bétát, ami azért kicsit gyorsnak tűnik, de hát ők tudják. Ennyi lett volna a 28. hét híranyaga, de ne aggódjatok, hamarosan újabb 7 napos időszak veszi kezdetét. Addig is sziasztok.






Címkék:  F1 Race Stars, Fortnite, Ultima Forever, Forza Horizon, Amnesia - A Machine for Pigs, Sonic and All-Stars Racing Transformed, Street Fighter, Medal of Honor - Warfighter, Deadpool - The Video Game


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>