Ouya vs. Kalózok - GTV NEWS 29. hét - 1. rész

Mike • 2012-08-01 10:46:48 • Rovat: Hírek


Már szállítjuk is nektek a 29. hét híreinek első részét, ami annak ellenére, hogy nyár közepe van, meglehetősen érdekesre sikeredett. Szó lesz a már most hatalmas sikernek örvendő Ouya-ról, egy esetleges Metal Gear Solid 5 bemutatóról és még a Gears of War fenegyerekei is darabolnak egy picit.



Ouya / Metal Gear Solid 5 / Gears of War - Judgement



Noha az Ouya még csak elvben létezik, máris olyan rajongótáborra tett szert, amire sokan ácsingóznának. A projekt sem perc alatt elérte a kitűzött kickstarteres összeget sőt, még külön támogatókat is szerzett, ha már lúd, legyen kövér alapon. Ígéretes próbálkozás, de lehet, hogy sötét koponyás hajók gyülekeznek a tengeren?




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:30)
Crazy Fairies - American McGee - Free-to-Play (3:33)
Mars Rover Landing - NASA - Kinect (4:03)
Mégsem késik a PC-s Assassin's Creed 3? (4:39)
Ouya és a kalózkodás (5:15)
Play Station Plus már kis hazánkban is (5:54)
OGRE = Metal Gear Solid 5? (6:26)
Gears of War - Judgement megjelenési dátum (7:02)


A PlayStation rajongók is örülhetnek, hiszen végre valahára már Magyarországon is elérhető a Plus szolgáltatás. Éves szinten pár bagóért már olyan játékok hullanak az ölünkbe, amikért megéri elgondolkodni az előfizetésen, az tuti. Amíg agyaltok, mi zárnánk is a hírcsomagunk első részét, de hamarosan jön a folytatás. Addig is sziasztok.






Címkék:  Crazy Fairies, Mars Rover Landing, Assassin's Creed 3, Ouya, Play Station Plus, Metal Gear Solid 5, Gears of War - Judgement


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>