Battlefield 3 Armored Kill DLC - GTV NEWS 29. hét - 2. rész

Mike • 2012-08-05 16:19:31 • Rovat: Hírek


Máris itt a 29. hét hírözönének folytatása, ami legalább annyi érdekességet tartogat majd, mint a korábbi rész. Ismét képviselteti magát szinte az összes műfaj: lövöldözhetünk a Battlefield 3 új kiegészítőjében, de menekülhetünk majd zombiktól és még a labdát is kergethetjük a Fifa 13-ban.



Fifa 13 / The War Z / Battlefield 3 - Armored Kill DLC



A Battlefield rajongók már dörzsölhetik a markukat, hiszen eddig sem hanyagolta el őket a DICE, de amit most kapnak, azt biztos kiteszik az ablakba. Az Armored Kill DLC-ben helyet kap pár jármű és egy új játékmód is, de a legnagyobb durranás kétségkívül a Battlefield történelmének eddigi legnagyobb pályája. Nehogy aztán dugók legyenek.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:31)
Battlefield 3 - Armored Kill DLC (2:27)
Devil's Third még mindig készül (3:00)
Nyereséges a Ubisoft (3:39)
Fifa 13 érdekességek -- Electronic Arts (4:09)
The War Z - Zombis MMO van készülőben (5:00)
Nem nyereséges a Microsoft (5:40)
God of War: Ascension - Kratos ismét be fog csajozni (6:17)


Hatalmas újításokat ígérnek nekünk a Fifa 13 háza tájáról. A feljavított mesterséges intelligencia, a javított menedzser mód és a realisztikusabb átigazolások mind-mind az élethűségre való törekvést szolgálják és az előzetes hírek alapján ez sikerülhet is nekik. Bárhogy is legyen, hamarosan kiderül, hiszen a megjelenés vészesen közeleg, amit már több millió virtuális focista vár lélegzetvisszafojtva. Azért néha slukkolhattok egy kis oxigént. Sziasztok.






Címkék:  Battlefield 3 - Armored Kill DLC, Devil's Third, Ubisoft, Fifa 13, The War Z, Microsoft, God of War: Ascension


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>