Kratos puhány kisnyuszi lesz? - GTV NEWS 30. hét - 2. rész

Mike • 2012-08-10 16:36:59 • Rovat: Hírek


Már meg is érkezett a 30. hét befejező hírcsokra, amiben minden jóból kaptok egy kicsit. Beugrik hozzánk Kratos, de ezúttal nem brutálisan, hanem kedvesen, romantikusan. Itt lesz még pár infó az Assassin's Creed 3 online szekciójáról és az RTS fanoknak is kedveskedünk a Company of Heroes 2-vel.



Assassin's Creed 3 / God of War - Ascension / Company of Heroes 2



Minden idők egyik legdurvább játékfőhősből egy picsogó kislányt szeretnének összehozni. Na jó, ennyire talán nem vészes a helyzet, de a God of War főhőse, Kratos sosem arról volt híres, hogy virágokat szedett a réten és azzal varázsolta el az ellenfeleket. Ez nem biztos, hogy sokaknak tetszene.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhirek (0:27)
Assassin's Creed 3 Multiplayer információk (3:17)
God of War - Ascension - Kratos finomodni fog (3:59)
Új Planescape Torment játék jöhet a Kickstarter révén (4:34)
Company of Heroes 2 információk (5:06)
Project Adventurer lehet az új Uncharted? (5:52)


Már a Company of Heroes első része is kifejezetten remekre sikeredett, de ha a srácok tartani tudják az ígéreteket, illetve minden jót benne hagynak az előző epizódból, akkor bizony lehet, hogy új etalont köszönthetünk az RTS-ek között. Nemsokára kiderül, addig pedig tessék nyüstölni a 2006-os stratégiát. Ennyi lett volna a 30. hét, de az idő nem áll meg, úgyhogy hamarosan érkezünk a folytatással. Sziasztok.






Címkék:  Assassin's Creed 3, God of War - Ascension, Planescape Torment, Company of Heroes 2, Project Adventurer


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>