Az Ouya mögé állt az OnLive is - GTV NEWS 31. hét - 1. rész

Mike • 2012-08-13 14:40:31 • Rovat: Hírek


Elérkezett a 31. hét is, úgyhogy már itt is van a legújabb hírműsor trilógiánk első része, amiben igen kellemes felhozatalnak örvendhetünk. Ouya nélkül lassan már el sem lehet képzelni hírműsort és ez ezúttal sem lesz másként, de itt lesz még az EA két lövöldéje is, úgyhogy FPS rajongók előnyben.



Ouya / Medal of Honor Warfighter / Battlefield 4



A Battlefield 3 rajongói nem kicsit háborodtak fel azon, hogy a rengeteg pénz és rááldozott idő után, jövőre már bétázzák is a negyedik részt. Persze az EA gyorsan igyekezett eloszlatni a félelmeket, mint elmondták, eszük ágában sincs megfeledkezni a harmadik epizódról. Mást nem is mondhatnának nem igaz?




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:33)
Távoznak a Valve-tól a Half-Life 2-es játékfejlesztők? (3:28)
Ouya és az OnLive kapcsolata (4:08)
Medal of Honor Warfighter elmarad a zajos siker? (4:44)
Biker Bash néven új őrületen dolgozik a Slightly Mad Studios (5:17)
A Battlefield 4 után is lesz létjogosultsága a Battlefield 3-nak (5:55)
Jól fogyott az új Nintendo 3DS XL és a New Super Mario Bros. 2 (6:33)
Hamarosan itt a Baldur's Gate Enhanced Edition (7:12)


Az Ouya gyűjtése már-már mesébe illő, de úgy tűnik, hogy nem csak pénzzel segítik a kis masinát, hiszen egyre komolyabb cégek is beállnak a projekt mögé. A legújabb jövevény az OnLive, ami azért nem kis szó, főleg ha belegondolunk, hogy micsoda lökést nyújthat ez mindkét cégnek. Ezzel zárnánk is a 31. hét első hírműsorát, de hamarosan érkezünk a folytatással, úgyhogy addig is kitartást. Sziasztok.






Címkék:  Valve, Ouya, OnLive, Medal of Honor Warfighter, Biker Bash, Battlefield 4, Nintendo 3DS XL, Baldur's Gate Enhanced Edition


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>