Ada Wong a Resident Evil 6-ban - GTV NEWS 31. hét - 2. rész

Mike • 2012-08-15 11:23:32 • Rovat: Hírek


A 31. hét meglehetősen bővelkedik a jobbnál-jobb hírekben, ezért mi is 3 részre szedtük, amiből ezúttal a második harmad van soron. Velünk lesz egy kis borzongás erejéig a Resident Evil 6, ellövi pár poénját a GTA V, de a virtuális stratégák is örülhetnek, hiszen kapunk egy kis Total War: Rome 2-t is.



Resident Evil 6 / Grand Theft Auto 5 / Total War: Rome 2



A Resident Evil 6-ban lassan már annyi kampány lesz, mint az előző részekben összesen, de persze ez korántsem baj, csak ne lehessen kiakasztani őket 1 óra alatt. Ezúttal a csábítóan szexi Ada Wong kapja meg azt, amit megérdemel, egy különálló sztori személyében. Miért, ti mire gondoltatok?




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:33)
Resident Evil 6 - Ada Wong is kap egy kampányt? (2:46)
Oculus Rift - Virtuális valóság a Kickstarteren (3:21)
Nem kapkodtak a Max Payne 3 és a Spec Ops: The Line után (4:00)
Grand Theft Auto 5 - Elindult az Epsilon Program weboldala (4:39)
Army of Two 3 - The Devil's Cartel (5:18)
Total War: Rome 2 - Szinte valóságos ütközetek (5:49)


Újabb kickstarteres projekt tartja lázban a világot, méghozzá nem is indok nélkül. A Virtuális valóságot kínáló Oculus Rift legalább akkora durranásnak ígérkezik, mint anno az Ouya, úgyhogy érdemes lesz rá odafigyelni. Ezzel a tanáccsal zárnánk is a 31. hét hírösszefoglalónk második részét, de 3 a magyar igazság, úgyhogy nemsokára érkezik a befejezés. Addig is sziasztok.






Címkék:  Resident Evil 6, Oculus Rift, Grand Theft Auto 5, Army of Two 3 - The Devil's Cartel, Total War: Rome 2


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>