Lezajlott a QuakeCon - GTV NEWS 31. hét - 3. rész

Mike • 2012-08-17 18:26:06 • Rovat: Hírek


Már itt is van a 31. hét lezárása, de ne aggódjatok, ide is jutott bőven az érdekesebbnél-érdekesebb hírekből. Lezajlott a QuakeCon, úgyhogy érdemes bepillantani a történésekbe. Volt még tovább egy Summer Showcase is, ahol a Mass Effect 3 rajongók alaposan kiélhették magukat.



QuakeCon / World of Warcraft / Sony / Kinect



Úgy bizony, hiszen a rendezvényen rögtön 2 dolgot is az orrunk alá dörgöltek. És hogy mik voltak azok? Kiderül a hírműsorunkból, ahogy az is, hogy miért kellett ismét csak magyarázkodnia John Carmack-nek. Lassan ez már a műsor része lehetne, hiszen menetrendszerűen érkezik minden évben.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:29)
QuakeCon beszámoló (2:18)
Mass Effect 3 bejelentések a Summer Showcase-en (3:08)
Csökken a WOW előfizetők száma, jól fogyott a Diablo 3 és egy kis COD (3:41)
A Sony alig termelt nyereséget az előző negyedévben (4:43)
A Microsoft már mindenbe Kinectet pakolna - Két új szabadalom (5:25)


Sokan már a gyertyákat gyújtanák a World of Warcraft-ért, de a rengeteg elkallódó játékos valószínűleg, hogy csak a Diablo-ba ruccant át egy kicsit. Hát igen, félteni azt nem kell őket, hiszen még az MMO-nak is több millió felhasználója van, ami azért nem kevés. Ennyi lett volna tehát a 31. hét hírösszefoglalója. Sok volt a történés, 3 műsor is betelt velük, de ne aggódjatok, hamarosan érkezik a folytatás. Addig is sziasztok.






Címkék:  QuakeCon, Mass Effect 3, Diablo 3, Sony, Microsoft, Kinect


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>