NextGenre érkezhet a Mafia 3? - GTV NEWS 32. hét - 1. rész

Mike • 2012-08-20 23:01:06 • Rovat: Hírek


Mostanság úgy tűnik, hogy megunva a nyári szűkölködést, igazi hírdömping vette kezdetét, hiszen nem csak a múlt héten, hanem most is 3 műsorral jelentkezünk. A nagyobb felhozatal a minőségre is jó hatással van, úgyhogy lesz itt nekünk Battlefield 4, Grid 2, Mafia 3 és természetesen Ouya is.



Battlefield 4 / Grid 2 / Mafia 3 / Ouya



A Codemasters végre valahára eleget tett a rengeteg követelőző levélnek és megnyugtatott minket, hogy a Grid-et ők sem felejtették el. Már az első rész is kellemesre sikeredett, de a folytatásra még többet, jobbat, szebbet ígérnek nekünk, úgyhogy nincs is más dolgunk, mint várni.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:34)
Az Ouya méretei és 7 milliós Kickstarteres bevétel (2:11)
Windows 8 játékai acsikkal felszerelve? (2:46)
Nintendo Wii U-s Battlefield 3 helyett Battlefield 4 készül? (3:18)
Grid 2 bejelentve a Codemasters által (3:54)
Lords of the Fallen - Tomasz Gop új játéka a City Interactive-nál (4:29)
Day Z, avagy Arma 2-es modból önálló játék? (5:02)
NextGen konzolra érkezik a Mafia 3? (5:36)


A Mafia első részét imádtam, a folytatást még a hibái és hiányosságai ellenére is szerettem, úgyhogy valóban remek lenne, ha érkezhetne a harmadik epizód. Bár ez még korántsem tuti és az állítólagos megjelenési dátum is gyötrően messze van, de ha engem kérdeztek, egy ilyen sorozatot nem szabad veszni hagyni. Ennyi lett volna a 32. hét első hírösszefoglalója, de hamarosan érkezik a folytatás. Addig is kitartást, sziasztok.






Címkék:  Ouya, Windows 8, Battlefield 4, Grid 2, Lords of the Fallen, Day Z, Mafia 3


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>