Multi nélkül az új Bioshock - GTV NEWS 32. hét - 2. rész

Mike • 2012-08-22 01:14:16 • Rovat: Hírek


Máris itt a 32. hét folytatása és már előre megígérhetem, hogy ezúttal sem lesz unalmas. Pár Nextgen pletyka mellett beköszön hozzánk a fejlesztői fronton kisebb gondokkal küzdő Bioshock Infinite, az állandóan elkéső Assassin's Creed 3, valamint a jó öreg CoD is benéz egy hír erejéig.



Nextgen / Bioshock Infinite / Assassin's Creed 3



Úgy tűnik, hogy multi nélkül marad a legújabb Bioshock. Az indok egyszerű: így többen és többet tudnak koncentrálni a singel kampány csinosítgatására, ami valljuk csak be, nem hátrány, elvégre is mindig ez volt a sorozat erőssége. Volt már online lövölderész korábban, de nem lett egy nagy durranás. Nem fog hiányozni.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:32)
Másfél éven belül érkezik az új Xbox? (3:30)
Hackerek rendetlenkedtek a Battle.net-en (4:14)
Bioshock Infinite - Jönnek, mennek a fejlesztők (4:54)
Call of Duty - Modern Warfare 3 - Chaos Pack DLC (5:32)
Assassin's Creed 3 sajnos még is késik PC-n (6:09)


Manapság már szinte mindennaposak a késések a konzolos és a PC-és megjelenés között. Nem lesz kivétel az Assassin's Creed 3 sem, de legalább nem kell rá hosszú hónapokat várnunk kuncsorogva. Jobb később, mint soha, ahogy szokták volt mondani. Ezzel a magvas gondolattal zárnánk is a 32. hét második hírösszefoglalóját, de most is hármat ígértünk nektek, úgyhogy hamarosan érkezik a folytatás. Addig is sziasztok.






Címkék:  Xbox, Battle.net, Bioshock Infinite, Call of Duty - Modern Warfare 3, Assassin's Creed 3


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>