Hol vannak a PS Vitás játékok? - GTV NEWS 32. hét - 3. rész

Mike • 2012-08-26 12:21:17 • Rovat: Hírek


A 32. hét három részes összefoglalójának utolsó epizódjába is került bőven érdekes infó. A THQ újabb projektet töröl, ezúttal a Guillermo del Toro nevével fémjelzett Insane került lapátra. A Sony is nyűglődik, legalábbis ha a PS Vitára tekintünk, de lehet, hogy hamarosan beindul a szekér?



THQ / Source 2 Engine / Ride of the Triad



Lehetséges, hogy a Valve ígérete ellenére mégis új Source motor fejlesztésére adta a fejét? A ValveTime.net szerint igen, ugyanis a Filmmaker-ben kutakodva pár érdekes dolgot találtak, amik erre engednek következtetni. Szépen, csendben készülget a Source 2 Enginge?




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:28)
Érkezik a CD Project-től a RedKit (2:42)
Nem akarnak játékot fejleszteni a PS Vita-ra? (3:15)
THQ törölte Guillermo del Toro játékát az Insane-t (3:46)
Oculus Rift - A Doom 4 is támogatja majd a virtuális valóságot (4:21)
ValveTime.net Source 2 Engine nyomokat talált a FilmMaker-ben? (4:53)
Érkezik a Ride of the Triad az Apogee Software-től (5:26)


A Sony nem csak szomorkodik a PS Vita eladásai miatt, hanem igyekszik tenni ellene. Szerintük ugyanis ha több AAA-s cím érkezne a kézikonzolra, akkor nem kellene aggódniuk a számok miatt. Hamarosan beindulhat a szekér, hiszen a közeljövőben több nagyobb név is betoppanhat a markunkba. Zárnánk is a 32. hét hírfolyamát, de nemsokára új hét, új műsor. Addig is sziasztok.






Címkék:  RedKit, PS Vita, THQ, Insane, Oculus Rift, Source 2 Engine, Ride of the Triad


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>