Dragon Age 3 infók - GTV NEWS 34. hét - 2. rész

Mike • 2012-09-09 13:59:37 • Rovat: Hírek


Kis csúszással ugyan, de megérkezett a 34. hét híreinek folytatása és ezúttal is jócskán kijut majd a jóból. A rengeteg új cím mellett beszámolunk az OnLive-ról, itt lesz a Skyrim legújabb DLC-je, de a Dragon Age 3-ról is van egy rakat új infónk, úgyhogy ezúttal sem érdemes lemaradni.



Special Force: Team X / Omerta - City of Gangsters / State of Decay



Miután free-to-play rendszerre állt át a Command & Conquer: Generals 2, újabb bejelentés érkezett a projekt háza tájáról. A multis örömöket kínáló RTS-ben nem kap helyet single, ami számos rajongónál kivágta a biztosítékot, hozzáteszem, teljesen jogosan. Lehet, hogy már írják a petíciót?




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:24)
Érkezik a Ghost Recon - Future Soldier-höz a Raven Strike DLC (3:21)
Diablo 3 kibővült a Paragon rendszerrel az 1.0.4-es patch-el (4:04)
Heartfire DLC-t kap a Skyrim? (4:48)
Special Force: Team X a Zombie Studios-tól (5:19)
Omerta - City of Gangsters a Calypso Media-tól (5:50)
State of Decay az Undead Labs-től (6:26)
OnLive - Vége a dalnak! - Vagy mégsem? (7:04)
Command and Conquer - Generals 2 Single Player mód nélkül? (7:45)
Új infók a Dragon Age 3-ról (8:19)


A rajongókat is bevonják a Dragon Age 3-ba? A döntés nem lenne meglepő, mivel az első rész kiválóra sikeredett, a második viszont hagyott maga után némi kívánnivalót. A srácoknak lesz mit bizonyítaniuk, de mi szurkolunk, aztán majd meglátjuk. Ezzel zárnánk is a 34. heti hírösszefoglalónkat, de hamarosan új hét, új műsor. Addig is vigyázzatok magatokra, sziasztok.






Címkék:  Ghost Recon - Future Soldier, Diablo 3, Skyrim, Special Force: Team X, Omerta - City of Gangsters, State of Decay, OnLive, Command and Conquer - Generals 2, Dragon Age 3


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>