GoW: Ascension dátum - GTV NEWS 35. hét - 1. rész

Mike • 2012-09-10 23:36:11 • Rovat: Hírek


Újabb hét, szám szerint a 35. veszi kezdetét és ezúttal is annyi hír zúdult a nyakunkba, hogy ismét csak 3 hírműsorral kedveskedünk nektek. Már az első rész felhozatala is elég jónak ígérkezik, hiszen a rengeteg rövidhír után szó lesz a névváltoztatáson átesett Fuse-ról, a szülinapos Atari-ról, és még Kratos is itt lesz.



Fuse / Dementium II / God of War: Ascension



Végre megjelenési dátumot kapott az a God of War előzményként aposztrofált Ascension, amiben Kratos szépséges és idilli életével kezdünk, hogy a végére vértől lucskos fegyverekkel induljunk a megmaradt dögök után. A sorozat történetében először multit is kapunk, reméljük nem fog elvenni az élményből.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:30)
Lightning Returns: Final Fantasy XIII - Fabula Nova Crystallis (3:11)
Overstrike-ból lett a Fuse? (3:47)
A vérfagyasztó Dementium II Nintendo DS-ről PC-re látogat (4:22)
Boldog 40. születésnapot Atari (5:01)
God of War: Ascension végre megjelenési dátumot kapott (5:37)
In Verbis Virtus - Érkezik a hangvezérelt Harry Potter? (6:20)


Úgy tűnik, hogy a Kinect szép lassacskán elbújhat hangvezérlés terén, bár itt jegyezném meg, hogy nem is erre találták ki. Az In Verbis Virtus ugyanis egy sima mezei mikrofon segítségével képzeli el a hangoskodást és valljuk be, ez az ötlet igencsak szimpatikus. Ezzel az elvarázsolt gondolattal zárnánk is a 35. hét első hírműsorát, de ne aggódjatok, hamarosan érkezik a folytatás. Sziasztok.






Címkék:  Lightning Returns: Final Fantasy XIII, Fuse, Dementium II, Atari, God of War: Ascension, In Verbis Virtus


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>