Grid 2 infóáradat - GTV NEWS 35. hét - 2. rész

Mike • 2012-09-13 13:54:59 • Rovat: Hírek


Megérkeztek a 35. hét híranyagának következő része, amiben ismét csak számos érdekességről számolhatunk be, legfőképp Metal Gear fronton. Persze azért akad más is a tarsolyban, többek között Molyneux újabb "legjobbjátéka", az Aliens Colonial Marines Escape módja és végül a belsőnézet nélkül tovaguruló Grid 2.



Aliens Colonial Marines / Metal Gear / Grid 2



A Codemasters úgy tűnik, hogy nem véletlenül húzta-halasztotta eddig a Grid 2 bejelentését, kiderült ugyanis, hogy nekik is kell egy kis gyakorlás. A korábbi Dirt részekkel alaposan kitanulmányoztak mindent, így hát végre elhárultak az akadályok a folytatás elől.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:27)
Peter Molyneux új játéka a Cooperation? (3:09)
Új játékon dolgozik a Team Bondi Whore of the Orient néven? (3:45)
Az Aliens Colonial Marines és az Escape mód (4:19)
Egy halom Metal Gear bejelentés a 25. szülinap alkalmából (5:02)
A Square Enix előállt a Core Online-al - Ingyen játékot mindenkinek! (5:56)
A Codemasters kitálal Grid 2 ügyben (6:32)


Az L.A. Noire-ral befutott Team Bondi úgy tűnik, ragaszkodik a sötét tónusú, korrupcióval átszőtt világokhoz, hiszen a Whore of the Orient-ben is hasonló körülmények várnak majd ránk, mint Phelps kalandjainál. Bár a projektről még szinte semmit sem tudni, én már most nagyon várom a srácok újabb remekművét. Ennyi lett volna a 35. hét második hírműsora, de múltkor hármat ígértünk, így hát hamarosan érkezik a folytatás. Addig is sziasztok.






Címkék:  Cooperation, War of the Orient, Aliens Colonial Marines, Metal Gear, Core Online, Grid 2


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>