Elkészült a Black Mesa Source - GTV NEWS 36. hét - 1. rész

Mike • 2012-09-16 19:07:02 • Rovat: Hírek


Újabb hét veszi kezdetét, mi pedig ismét 3 hírműsorral kedveskedünk nektek. Az infóanyag tehát ezúttal sem lesz kevés és ráadásul még a minőségre sem lehet panaszunk. Végre elkészült a Black Mesa, de kiderült, hogy nőkkel is irthatjuk az alieneket és még a Metal Gear Solid legújabb része is beugrott hozzánk.



Aliens Colonial Marines / Metal Gear Solid - Ground Zeroes / PS Vita



Várható volt, hogy idővel fellázadnak a vérmes rajongók, mivel a Gearbox kijelentette: nem lesznek nők az Aliens Colonial Marines multijában. A srácok aztán nem győztek magyarázkodni és mint elmondták, az egész csak egy félrefordítás volt, úgyhogy a gyengébbik nem is kezdhet beöltözni.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:34)
Révbe ért a Black Mesa Source (3:15)
Brother in Arms - Furious 4 helyett csak Furious 4 (3:56)
Aliens Colonial Marines nők nélkül nem megy (4:33)
Metal Gear Solid - Ground Zeroes információk(5:10)
Feltörték a PS Vitat? (5:46)
Hardveres gondok miatt késhet az új Xbox? (6:22)
Spartacus Legends is Free-to-Play lesz (7:02)


A Furious 4 elhagyta a Brothers in Arms nevet, ami nem is meglepő, mivel az előzetesek alapján, vajmi kevés köze volt az eredeti sorozathoz. Az árkádosított második világháború jó mókának tűnik, amolyan Team Fortress 2 stílusban mindig is öröm egymás szívatása. Ennyi lett volna a 36. hét első hírműsora, de még hátravan kettő, úgyhogy mindenkinek kitartást. Addig is sziasztok.






Címkék:  Black Mesa Source, Brother in Arms - Furious 4, Aliens Colonial Marines, Metal Gear Solid - Ground Zeroes, PS Vita, Spartacus Legends


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>