Új Call of Juarez? - GTV NEWS 36. hét - 2. rész

Mike • 2012-09-19 11:40:33 • Rovat: Hírek


Folytassuk hát a 36. hét híreinek felhozatalát. Nem kell aggódni, a második részbe is jutott bőven érdekesség, amelyek közül mindenképp kitűnik a Call of Juarez - Gunslinger bejelentése. Reménykedjünk, hogy ezúttal egy méltó western játékot kapunk és nem egy újabb Cartel szerű baromsággal szúrják ki a szemünk.



NfS - Most Wanted / Assassin's Creed Utopia / Call of Juarez - Gunslinger



A Kinect mozgásérzékelős mivolta lassan, de biztosan a ködbe vész, hiszen azontúl, hogy pontatlan, még a fejlesztők sem kívánják igazán kiaknázni. Cserébe kapunk hangvezérlést, ami szép is, meg jó is, de azért na. A legújabb Most Wanted-ben is lehetőségünk lesz ordibálva csapatni, persze azért bizonyos megkötésekkel. Minden további a hírműsorunkból kiderül.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:29)
Need for Speed - Most Wanted Kinectes hangvezérléssel (3:31)
Thunder Wolves - Egy kis helis aprítás (4:05)
Trials Evolution érkezik PC-re is (4:41)
Assassin's Creed Utopia - Egy kis mobilos stratégiázás (5:21)
Red Orchestra 2 - Rising Storm - Érkezik a kiegészítő (6:02)
Sínen van a Broken Sword - The Serpent's Curse hála a Kickstarternek (6:35)
Call of Juarez - Gunslinger - Ismét a vadnyugaton (7:08)


A most bejelentett Assassin's Creed Utopia igencsak érdekesnek ígérkezik, hiszen eléggé eltávolodik a TPS műfajtól és a sandbox stílustól. Kíváncsi vagyok, hogy hány játékos húzza majd a száját ezzel kapcsolatban, de szerintem jót tesz a sorozatnak egy kis vérfrissítés. Ezzel a gondolattal zárnánk is a 36. hét második hírfelhozatalát, de ne aggódjatok, egy műsor még hátravan, addig is sziasztok.






Címkék:  Need for Speed - Most Wanted, Thunder Wolves, Trials Evolution, Assassin's Creed Utopia, Red Orchestra 2 - Rising Storm, Broken Sword - The Serpent's Curse, Call of Juarez - Gunslinger


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>